Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 26 de Enero de 2020

Otras localidades

El PP presentarà una esmena a la totalitat als pressupostos del Consell

Considera que són irrealitzables ja que bona part de les inversions depenen d'aportacions del Govern central que no estan garantides

Els populars s'oposen frontalment a uns pressupostos del Consell que són 'inexecutables'. /

El Grup Popular té serioses objeccions a fer al projecte de pressupostos del Consell de Menorca, que l'equip de govern portarà a aprovació inicial el proper dia 20. Des de l'oposició s'han presentat diverses esmenes parcials i una esmena a la totalitat que es basa en la idea que el pressupost no és executable ja que anota ingressos que no estan garantits. Posa com exemple les del Conveni de Carreteres i el projecte de Centre d'Interpretació de s'Enclusa (6,8 milions d'euros), que depenen de l'aprovació d'aquestes partides en els futurs pressupostos de l'Estat.

El portaveu dels populars Adolfo Vilafranca considera que les previsions del Consell tenen molt a veure amb tècniques de maquillatge pressupostari. També es considera que tot això es distancia de les estimacions sobre la desacceleració econòmica i presenten una gran opacitat en la destinació de les partides econòmiques.

Per altra banda, els pressupostos anuncien la intenció de recórrer a endeutament, per import d'1,85 milions d'euros. Vilafranca ha criticat aquesta decisió primer pel baix nivell de compliment en l'execució del pressupost i en segon terme ja que no sembla raonable recórrer al deute i comprometre els propers exercicis en un panorama d'incerteses econòmiques.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?