Sociedad
ESCALDES-ENGORDANY

L'heliport, les finances públiques i l'habitatge centren el debat d'Escaldes

Els quatre candidats es mostren contraris a la instal·lació aeronàutica a les Tresoles

El Balcó Especial Eleccions Comunals. Debat de candidats d'Escaldes

El Balcó Especial Eleccions Comunals. Debat de candidats d'Escaldes

01:27:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1576055248_172015/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Andorra la Vella

L’heliport, les finances públiques i l’habitatge centren el debat a El Balcó Especial Eleccions Comunals amb els candidats d’Escaldes-Engordany.

Els quatre candidats han coincidit en mostrar-se en contra de la construcció de l’heliport nacional a les Tresoles, tot i que la candidata del PS+Independents, Rosa Gili, diu que aquest tema és surrealista i critica que Demòcrates es posicioni quan hi ha eleccions.

Jordi Rubia, de terceravia recorda que la plataforma veïnal contrària a l’heliport encara no ha rebut els informes dels què ha parlat el govern i ha criticat que Miquel Aleix quan era president suplent del grup parlamentari demòcrata tampoc es posicionés.

D’altra banda, les finances públiques han estat tema de discussió. Higini Martínez-Illescas, ha criticat que DA no hagi realitzat les inversions que tenien previstes i per això s’explica la reducció de l’endeutament fins a situar-lo en 14,6 milions d’euros.

El candidat demòcrata, Miquel Aleix ha assegurat que són els únics que porten propostes per resoldre la problemàtica de l’habitatge i que passen per incentivar l’oferta amb els propietaris i constructors i la cessió d’algun terreny al fons público-privat que vol impulsar Govern.

Finalment, la necessitat d’un bus comunal que arribi a tota la parròquia, millorar l’accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda i potenciar la Vall del madriu i l’aigua termal són algunes de les propostes que els candidats també han posat sobre la taula

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00