Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 23 de Enero de 2020

Otras localidades

Rafa Cervera (UPA): "En conselleria estan treballant més com a funcionaris que com a polítics"

La Unión de Pequeños Agricultores tampoc està contenta amb el treball de la consellera Mireia Mollà. Coincideix amb AVA i amb la Unió de Llauradors: massa ecologisme, poca agricultura

Rafael Cervera, responsable d'UPA Comunitat Valenciana, no aprova tampoc la gestió de la conselleria de Mireia Mollà. Posa dos exemples: que no s'estiga fent pràcticament res per a recuperar els quinze milions perduts en ajudes europees, i la Llei d'Estructures Agràries; una llei fonamental, clau, per a superar el llast del camp valencià (el minifundisme) que dorm en un calaix.

Cervera lamenta que no s'estiga treballant en favor de l'agricultura i de la ramaderia, i considera que UPA és la principal damnificada de la inacció de la conselleria. Explica Cervera que "donar suport a la ramaderia extensiva seria també bo per a netejar la muntanya. Però la ramaderia llangueix mentre Mireia Mollà mira cap un altre costat perquè es comporta més com una funcionària que com una política".

Segons Cervera, la conselleria hauria d'asseure's amb les diputacions per a començar a fer pedagogia sobre les eines que ja poden utilitzar els agricultors per a superar el problema que suposa el minifundisme. Perquè es posen en marxa els bancs de terra. No pot abandonar els agricultors i assenyalar-los amb el dit quan diu que és cosa d'ells anar fent seua eixa llei.

Cervera està convençut que la conselleria encara pot redreçar el rumb treballant en favor del camp, desenvolupant la Llei d'Estructures Agràries i buscant una regulació de la cadena alimentària que permeta a l'agricultor cobrar una renda digna.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?