Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 13 de Junio de 2021

Otras localidades

Un centenar de joguines i 1000 euros en el Cap Nen Sense Joguina a Girona

El Cap Nen Sense Joguina ha arribat per primer cop a Girona

Han actuat Miquel Abras, David Busquets, Amber Figueroa, Els Superherois i Lydia Torrejón

Cap Nen Sense Joguina a Girona recull un centenar de joguines i 1000 euros per la Creu Roja Joventut

Cap Nen Sense Joguina a Girona recull un centenar de joguines i 1000 euros per la Creu Roja Joventut / Ràdio Girona

La primera edició del Cap Nen Sense Joguina a Girona ha aconseguit recollir aquest dissabte un centenar de joguines i 1000 euros que es restinaran íntegrament per la campanya de Creu Roja Joventut.

Miquel Abras / Ràdio Girona

Miquel Abras, Lydia Torrejón, Els Superherois de la companyia Pop per Xics, David Busquets i Amber Figueroa han actuat en aquesta gala celebratada a l'Espai Caixa de Girona, que ha comptat amb més de tres hores de música, espectacle i sortejos. A més, hi hagut un espectacle de dansa amb la CobosMika Company.

Lydia Torrejón / Ràdio Girona

S'han recollit un centenar de joguines, que els assistents han entregat a l'entrada de l'EspaiCaixa a canvi d'una entrada. La Creu Roja Joventut, a més, ha rebut un xec de mil euros per la campanya de joguines de mà de David Vilanova, director de l'àrea de negoci de CaixaBank.

David Vilanova, director de l'àrea de negoci de CaixaBank, entrega un xec de 1000 euros per Cap Nen Sense Joguina / Ràdio Girona

També s'han recollit cent euros gràcies a la venda del disc del Cap Nen Sense Joguina, en què han participat una vintena d'artistes, com Miquel Abras, La Pegatina, Els Catarres, Alfred, Suu o Paula Valls.

David Busquets i Amber Figueroa / Ràdio Girona

Tots els assistents han participat en els sortejos que s'han fet durant la gala. Una pilota inflable ha servit per escollir la mà innocent pels diversos sortejos mentre sonava la cançó del Cap Nen Sense Joguina.

Els Superherois de Pop per Xics / Ràdio Girona

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?