Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 26 de Enero de 2020

Otras localidades

Ernest Airlines a punt de predre la llicència i deixar de volar a Menorca

L'aerolínia low-cost italiana volia operar amb la nostra illa a partir de l'estiu de 2020

L'aeroport es podria quedar sense els avions d'Ernest Airlines que estaven programats per aquest estiu. /

L'aerolínia low-cost italiana amb capital suec, Ernest Airlines, que ha d'operar amb Menorca a partir d'estiu de 2020 té un seriós problema administratiu. L'Autoritat Nacional d'Aviació Civil italiana li ha suspès la llicència per operar a partir del 13 de gener.

La mesura va ser adoptada ja que hi ha dubtes que la companyia low-cost compleixi amb tot el reglament de la Unió Europea sobre prestació de serveis aeris. No obstant això, Aviació Civil deixa clar també que, si la companyia demostra totes les garanties sol·licitades per la Unió Europea i l'ens aeronàutic els avalua favorablement, la mesura de suspensió pot ser revocada.

Des de l'aerolínia ja s'ha emès un comunicat en el qual s'assenyala que la companyia està prenent totes les mesures destinades a obtenir la revocació de la decisió de l'ENAC. Paral·lelament ha suspès la venda de passatges a partir de l'13 de gener.

Cal recordar que Ernest Airlines va anunciar fa escasses setmanes una expansió de rutes de cara a l'estiu que incloïa a Tolosa, Menorca, Eivissa i Òlbia  al'illa de Sardenya.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?