Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 26 de Enero de 2020

Otras localidades

Milà aconsegueix la seva segona millor marca de producció elèctrica

Els quatre molins van generar 6.075 MWh als darrers dotze mesos

El parc d'Es Milà ha generat molta energia neta durant 2019. /

El parc eòlic de Milà tancarà l’any amb una generació d’electricitat històrica. S’ha assolit la segona millor marca des que es va posar en funcionament. Al 2019 es van generar 6.075 MWh superant la marca de 2013 que va ser de 6.035 MWh però quedant encara lluny dels 6.463 MWh de 2012 que és la millor marca de la instalació.

Per tercer cop en els seus quinze anys d’història s’han sobrepassat els 6.000 MWh de potència en un any. Aquesta marca té el valor afegit que s'ha aconseguit amb un dels molins espatllat des de fa més de dos mesos.

Cal recordar que el fort vent registrat aquest any feia indicar que 2019 podia batre el rècord de generació elèctrica de la instal·lació. Però una avaria en un generador va engegar a dida aquesta oportunitat. Això no ha impedit aconseguir una de les millors marques de productivitat de tota la seva història.

El molí avariat té davant seu un llarg procés burocràtic abans que es pugui licitar els treballs de reparació a causa de el cost de l'empresa que obliga a seguir un protocol administratiu.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?