Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 26 de Enero de 2020

Otras localidades

Més de 100 activitats per celebrar Sant Antoni

El programa d'actes comença aquest divendres 10 de gener i s'allargarà fins diumenge 19

La presentació del programa d'actes va tenir lloc al Museu de Menorca. /

Més de 100 activitats tindran lloc a Menorca a partir del 10 de gener amb motiu de la celebració de la Diada del Poble de Menorca, Sant Antoni. El programa d’actes s’ha presentat aquest dimecres al Museu de Menorca. Un taller de lectura a Alaior obrirà aquest extens programa que es clourà diumenge 19 de gener a las tres de la tarda quan acabi la Fira de Sant Antoni de Ciutadella.

Com és lògic, el dia gran serà divendres 17, Diada de Sant Antoni amb les tradicionals beneïdes d’animals, la processó dels Tres Tocs, el ple extraordinari amb una conferència dedicada al 300 aniversari del naixement de Giuseppe Chiesa, el primer pintor modern a Menorca i el concert de la Diada a càrrec dels pianistes Marco Mezquida i Suso González. També el dia 17 hi haurà un concert de Cris Juanico a Sant Lluís.

La presentació del programa d’actes l’ha feta el conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria, qui ha destacat que tothom és convidat a la festa, encara que hagi nascut fora de l’illa ja que Sant Antoni no es tant un recordatori històric, que també, sinó una voluntat de ser en el futur i aquí tothom té alguna cosa a dir.

El cartell de ña Diada és obra del dissenyador Ivan Khanet i també cal destacar l’exposició que es farà amb motiu de Sant Antoni dedicada a la pintora nordamericana establerta a l’illa Dolores Boechtter

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?