Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 23 de Enero de 2020

Otras localidades

Ambaixadors del que és nostre

La DO d'Utiel-Requena ja té preparada la cinquena edició de la seua agenda del vi. Més de 100 cites per a fer-nos sentir orgullosos dels nostres vins i convertir-nos en els seus representants

José Miguel Medina parla en nom de la Denominació d'Origen què presideix, però fa extensiva la seua reflexió, no ja a la resta del sector vinícola de la Comunitat sinó a tots els productes: “Ens falta narcisisme”, estimar-nos més. Defensar allò que és nostre i no acudir sistemàticament als productes de fora.

Fa pocs anys, afig Medina, el repte era trobar vins valencians en la carta dels restaurants de la Comunitat. Hui és inconcebible no trobar-los. El següent pas és “fer país”, defensar el que és nostre i convertir-nos en ambaixadors dels nostres productes.

Ho ha dit en La Llavor, just quan porta poques hores en paper i en format digital la cinquena edició de l'Agenda del Vi que la DO posa en circulació. I entre els seus objectius, precisament, està eixe. Més d'un centenar de cites per a especialistes, amants del vi, per a l'oci… a fi de donar-lo a conéixer, de gaudir-lo, i fer-ho des d'un punt de vista didàctic.

Medina agraeix la complicitat de l'hostaleria i considera que per a continuar millorant i guanyant més espai en les preferències dels consumidors d'ací i de fora  és necessari continuar treballant en el foment de la qualitat.

També en La Llavor...

Parlem amb ARTAL, una empresa de fertilitzants que ha complit 125 anys. Descobrim de la mà del seu responsable el secret del seu èxit.

I passades les festes, recuperem les nostres seccions habituals: cuinem i apostem per un vi valencià.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?