Hoy por hoy Tarragona
Sociedad
Corredor Mediterráneo

Divisió d'opinions dels polítics tarragonins entorn el Corredor

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, qualifica els canvis pels usuaris de "desgavell", mentre que l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, diu que hi surten guanyant.

Adéu a la línia de costa

Adéu a la línia de costa

Camp de Tarragona

La posada en funcionament del Corredor del Mediterrani trenca la unitat d'acció exhibida pels alcaldes tarragonins en els últims anys. La variant de Vandellòs comporta el desmantellament de la línia de la costa i canvis pels usuaris: l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ho qualifica de desgavell, mentre que el delegat del Govern català, Òscar Peris, vol fer front comú per demanar a Renfe millores de freqüències i horaris.

Ara bé, hi ha qui pensa el contrari; l'alcaldessa de Cambrils veu bé els canvis: malgrat perdre l'estació al centre i la línia de la costa amb la connexió amb Salou, Camí Mendoza diu que hi surt guanyant i argumenta que ara el municipi tindrà connexió amb l'alta velocitat amb un Avant i que incrementa el nombre de trens Talgo. Pel que fa als regionals, hi haurà la mateixa quantitat però varien els horaris.

La nova estació de l'Hospitalet de l'Infant. / Oriol Aymí

Des de Salou, l'alcalde, gran defensor del desmantellament de la línia costanera, ara demana a Renfe que els trens entre Tarragona i Barcelona arribin fins a Port Aventura.

I enmig d'aquest ball de declaracions i de fotografies, l'operadora els hi recorda a tots que la titularitat del servei és de la Generalitat i per tant és qui ha de prendre decisions.

Alguns dels primers usuaris de les noves estacions que entren en funcionament aquest dilluns al Camp de Tarragona. / Oriol Aymí

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00