Sábado, 23 de Enero de 2021

Otras localidades

Solidaridad

Càritas va ajudar 662 persones amb els menús de Nadal

Fra Roger i l'Associació ALBA entre els més de 100 voluntaris que van ajudar a l'ens diocesà

Càritas valora molt positivament la campanya de menjar per Nadal que va tenir l'ajuda dels cuiners de Fra Roger i d'ALBA Menorca.

Càritas valora molt positivament la campanya de menjar per Nadal que va tenir l'ajuda dels cuiners de Fra Roger i d'ALBA Menorca. / Càritas

La campanya de Nadal 2019 organitzada per Càritas Diocesana "Tots tenim un àngel, especialment per Nadal", ha aconseguit recollir 6.000 kg d'aliments i productes nadalencs. A més va permetre arribar a la xifra de 350 menús per al sopar de Nadal. Segons l'ens diocesà es va arribar a 313 famílies i a 662 persones.

 Un any més, el sisè, cuiners i restaurants de l'associació Fra Roger, han fet possible "Un sopar de Nadal per a tothom" amb la creació de 350 menús que s'han lliurat a través de les parròquies de tota l'illa a persones que es troben en situació de fragilitat, en aquesta iniciativa també han participat 4 empreses i voluntaris d'ambdues entitats i la col·laboració de l'Associació Alba Menorca, que col·labora per segon any.

Els 350 menús es van lliurar a través de les parròquies de Maó, Ciutadella, Ferreries, Es Castell i Sant Lluís. Concretament van ser: 25 a Ferreries, 140 a Ciutadella, 123 a Maó, 42 a Es Castell i 20 a Sant Lluís.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?