Sociedad
Sucesos

Una dona de 92 anys ferida greu a un incendi a Ciutadella

Ha patit cremades greus en incendiar-se el seu pis al carrer Miquel Eugeni Caimaris

Així ha quedat l'interior del pis sinistrat. / Policia Local de Ciutadella.

Mahón

L'incendi s'ha produit passades les 2:30 d'aquesta matinada a un pis del carrer Miquel Eugeni Caimaris de Ciutadella. Minuts després arribava l'alarma a bombers i policia local.

A l'arribada de la primera unitat dels agents municipals han trobat un incendi que les flames sortien per una finestra del 1r pis i afectava als pisos superiors. Al pujar les escales han trobat dins el pis a una senyora major de 92 anys que està impedida físicament i la seva cuidadora que la intentava treure del pis entre flames i fum. També hi havia la vesina que  ha telefonat a la policia  que és la de la porta del davant del pis incendiat. Amb l'ajuda del policies locals han pogut refugiar a tothom dins el pis del davant per fugir de les flames, fum i de la gran temperatura que hi havia. S'ha passat avís al Samu061 ja que la senyora major presentava cremades greus i insuficiència respiratòria.

Quan han arribat els bombers han pogut fer una pantalla d'aigua i amb aquesta protecció i amb ajuda de la resta d'agents del torn nit han pogut entre tots ells amb d'una cadira evacuar a la senyora de 92 anys ferida fins l'ambulància on ha estat atesa pel metge del Samu061. També s'ha ates a la cuidadora de 57 anys natural de Cuba.

Els agents mentre els bombers iniciaven les tasques d'extinció de l'incendi han col·laborat en l'evacuació de la resta de vesins de l'immoble. A resulta d'aquestes tasques dos agents de policia local han estat ingressats posteriorment a clínica Menorca per problemes respiratoris. Ja han rebut l'alta hospitalària is'espera poder avaluar la seva evolució en les properes hores.

A les 8 hores del matí s'ha fet un inspecció tècnica per part de l'àrea d'urbanisme de l'ajuntament de Ciutadella i s'acorda apuntalar el pis per part de la mateixa brigada municipal a fi de prevenir perills estructurals metre l'edifici es va refredant.

Familiars de la senyora afectada estan assabentats i inicien tràmits amb les possibles companyies d'assegurança. També inicien gestions amb els serveis socials municipals al no tenir fills ni familiars directes la senyora de 92 anys afectada, i que a més a més ja es trobava impedida físicament i ara no té cap recurs propi per poder viure en el moment en que es pugui recuperar de les lesions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00