Sociedad
LLIGA ENDESA

El MoraBanc Andorra vol trencar la línia ascendent del Baskonia

Els tricolor volen gestionar d'una millor manera els darrers minuts dels partits

Tyson Pérez. / BCA

Andorra la Vella

El Morabanc Andorra es torna a centrar en la lliga Endesa.

Aquest diumenge els homes d’Ibon Navarro visiten la pista del Baskonia, després de la derrota davant l’Unicaja a l’Eurocup, i que fa que tinguin un peu i mig fora de la competició continental.

Davant es trobaran amb un rival que ara mateix ocupa la 10a plaça, amb una victòria menys que els tricolors, però que gràcies a la contractació a la banqueta de Dusko Ivanovic, els bascos estan tornant a ser l’equip d’altres temporades. Amb tot, Paco Vázquez preveu que serà un partit molt complicat.

El tècnic adjunt ha afegit que la victòria passa per controlar el rebot defensiu, ja que ell mateix ha recordat els 15 rebots ofensius que el Baskonia va capturar davant el Khimki, a l’Eurolliga.

D’altra banda, sobre la situació mental per la que passa la plantilla, Vázquez ha defensat que l’equip no pateix sota pressió, simplement, diu, han d’estar els 40 minuts tenint les coses clares, intentar fer el millor joc possible i esperar estar encertats.

Qui també ha parlat sobre la mentalitat actual de la plantilla, és Tyson Pérez. El dominicà si que reconeix que últimament, sobretot als darrers quarts, als jugadors els passa pel cap altres partits que no han acabat de tancar. Sobre aquesta qüestió, diu que hi estan treballant, i creu que si estan concentrats i sòlits en defensa, poden fer un bon partit al Buesa Arena.

El partit entre el Baskonia i el Morabanc Andorra serà diumenge a les 12:30h.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00