Lunes, 01 de Marzo de 2021

Otras localidades

Turismo

Foro Turismo de Radio Menorca

El pasado mes de noviembre celebramos en primero de estos foros en los que analizamos la situación del turismo en la isla

Luis Soler Dauchy

L’economia de Menorca està caminant gràcies al turisme. Sempre atents a la marxa de diferents variables dins i fora de Menorca, els empresaris i la societat menorquina intenten saber com será la propera temporada. Tot el sector es molt sensible a canvis que es produeixen continuament i que afecten al fluxe dels turistes fent que en la seva decisió de viatjar, estigui o no Menorca entre les seves prioritats.

En el darrer any hem tingut una pèrdua de turisme britànic pel Brèxit que segueix, com un degoteig, deixant espai per altres mercats. Els referents de la touroperació están en procès de re-inventar-se. Iberia compra Air Europa i obra dubtes de com será la gestió futura de les connexions aèries de les que tant depenem.

Un Foro-debat per rallar de turisme

Amb tot aquest panorama volem rallar amb Maria García de PIME, amb Jesús Gomila com a director insular de promoció turística, amb Alfons Méndez del Grup de recerca turística de l’IME i amb Llorenç Pons d’AVIBA.

L’acte va ternir lloc a la sala Dalt Ses Bruixes de Maó. En acabar es va oferir al públic assistent a formular les seves preguntes o reflexions amb un tast de formatge ofert pel Consell Regulador de Denominació d’Origen i acompanyats d’uns vins oferts per De Vins Menorca.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?