Sociedad

30 socis demanden al Barça pel Seient Lliure

El jutge ha admès a tràmit una demanda interposada contra el club blaugrana relativa a les quantitats percebudes pel Seient Lliure

Les grades del Camp Nou durant un partit d'aquesta temporada. / Getty Images

Barcelona

Una trentena de socis ha demandat al Barça per les quantitats que han percebut, en els últims 4 anys, del Seient Lliure. Aquesta demanda, admesa a tràmit pel Jutjat de 1a Instància núm. 25 de Barcelona, reclama al Barça més diners del que ha pagat per la cessió dels abonaments, canalitzada a través del programa “Seient Lliure”.

Trenta socis estan disconformes amb les quantitats cobrades en els últims 4 anys. En l'escrit s'argumenta que els propietaris del Barça poden revendre el seu seient, sempre que els diners que rebi, no sigui superior al valor oficial de l'entrada. “Els propietaris del club van creure efectivament que el “seient lliure” era l'única via de cedir els seus abonaments quan no podien o no volien assistir a la trobada ignorant que podien fer-ho, fins al preu oficial del partit, per altres canals sense possibilitat de ser sancionats per la Junta Directiva”, es llegeix en la demanda.

Argumenten els demandants que fins al 20 d'octubre de 2018, dia de l'última modificació dels estatuts, no hi havia cap prohibició explícita per a cedir el carnet per una altra via que no fos l'oficial. A més, creuen que “tergiversant la correcta lectura estatutària, la junta ha vingut imposant-los als socis l'obligatorietat d'usar l'anomenat “seient lliure” com a únic canal lícit per a cedir els seus abonaments”.

Per tot això, els 30 socis consideren que el club s'ha quedat “percentatges totalment desproporcionats” i els acusa de “falta de transparència”. La demanda reclama les sumes ingressades per cadascuna de les entrades alliberades, hagin estat venudes a preu oficial o per sobre d'aquest, la qual cosa significa aproximadament el 50% més del que han ingressat aquests socis en els últims 4 anys.

Santi Ovalle

Santi Ovalle

Redactor de la sección de deportes que sigue la información del Futbol Club Barcelona en la Cadena SER....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00