Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 17 de Febrero de 2020

Otras localidades

Urbanismo

Sant Lluís arriba a un acord per comprar Sa Tanca

La operació s'ha de fer abans del 20 de juny per un global d' 1.730.000 euros

L'immoble s'ha de comprar abans del 20 de juny.

L'immoble s'ha de comprar abans del 20 de juny. / Google maps

L’Ajuntament de Sant Lluís ha anunciat aquest divendres un acord amb la propietat de Sa Tanca per 1,7 milions d’euros. Cal recordar que un fons d’inversió havia comprat l’immoble l’any passat i l’havia taxat en 9,7 milions quan abans era d’1’6 milions. Sa Tanca té una superfície de 8.800 metres quadrats útils. La compra s’ha de finançar amb doblers de l’Impost Turístic menys 80.000 euros que els posarà el consistori.

En un principi havia de ser un centre comercial, però ara el pla d’usos que es redactarà permetrà adequar Sa Tanca les necessitats del municipi. L’adquisició de l’immoble s’ha de formalitzar abans del dia 20 de juny. Llavors s’avaluarà el seu estat de conservació i es determinaran les mesures preventives i de seguretat necessàries de forma inicial. Amb aquesta anàlisi es podran concretar les intervencions necessàries per poder-lo fer servir.

La definició dels usos que ha d’encabir “Sa Tanca” es farà una vegada s’hagi realitzat aquesta avaluació inicial, tenint en compte que ha de contribuir al desenvolupament sociocultural i socioeconòmic del municipi, i apostant per propostes consensuades entre tots els sectors del poble.

La batlesa de Sant Lluís, Carol Marquès, es mostrava molt satisfeta per la operació.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?