Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 17 de Febrero de 2020

Otras localidades

Sant Lluís actua contra la processionària

L'Ajuntament instal·la anelles als pins per evitar que les erugues baixin a terra

Actuacions contra la processionària

Actuacions contra la processionària / Aj. Sant Lluís

L’Ajuntament de Sant Lluís està duent a terme diferents actuacions per combatre la processionària als pins del municipi.

Fa unes setmanes es va realitzar un tractament d’endoteràpia a diferents arbres del nucli urbà, i durant aquests dies s’estan instal·lant unes anelles de metacrilat als troncs d’alguns pins per tal d’evitar la baixada de les erugues.

El sistema consisteix en una anella de metacrilat, que es col·loca al volant del tronc i impedeix que les erugues puguin baixar pel tronc de l’arbre fins arribar al terra. Per contra, aquesta anella condueix les erugues cap a una bossa plena de terra, que es retira una vegada està plena. De moment, aquest sistema s’ha instal·lat al circuit natural i a la Plaça des Pins.

Les anelles són un tractament que se suma a l’endoteràpia que es va aplicar fa unes setmanes per primera vegada, i també a les trampes de feromones que es van col·locar fa mesos per evitar la reproducció de les erugues. A més, en cas que sigui necessari, es contempla també realitzar altres actuacions complementàries.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?