Sociedad
SOROLL CAMP DE TARRAGONA

L'amfiteatre i la Tàrraco Viva

Herman Pinedo, Regidor de Patrimoni ens avança quin serà l'estat de l'amfiteatre de Tarragona quan arribi la Tàrraco Viva 2020. Amb ell també repassem i ens valora les actuacions que s'han fet en indrets com a la plaça dels Sedassos o el Teatre de Tarragona.

Herman Pinedo / Jordi Cartañá

Tarragona

Havent pujat  un bon manyoc d'escales del número 14 del Carrer Cavallers de Tarragona ens trobem amb el despatx d'Heman Pinedo, el regidor de Patrimoni de la Ciutat de Tarragona. Just abans de començar l'entrevista ens ha reconegut quelcom que reconeixen molts polítics que entre per primer cop en un consistori: el ritme, que es considera massa lent, de l'administració pública. Amb aquesta qüestió de fons hem parlat del futur més immediat i a llarg plaç de l'amfiteatre de Tarragona. 

Ja ens ha avançat que aquest edifici no podrà acollir la Tàrraco Viva i que els espectacles que s'hi feien es traslladaran a un lloc proper. Un Pinedo que no li ha fet por  reconèixer que si a la llarga l'actuació de la plaça dels Sedassos no convenç, si cal, es desmuntarà. 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00