Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 17 de Febrero de 2020

Otras localidades

sucesos

Quatre dels detinguts per tràfic de drogues passen a la presó sense fiança

Es tracta de membres d'una familia establerta a Ciutadella que tenien la droga i el material repartit per vuit habitatges

Imatge del decomís de diferents drogues a Ciutadella.

Imatge del decomís de diferents drogues a Ciutadella. / Guàrdia Civil.

De les cinc persones detingudes per la Guàrdia Civil en una operació contra una xarxa de tràfic de drogues quatre han estat dutes a la presó sense fiança. Així ho ha difós l’Institut Armat aquest dimecres.

La operació, anomenada FA-PRO va començar en detectar-se un augment de l'activitat de distribució i venda de drogues, a l'illa. Es va comprovar que els membres de l'organització formaven part d'una família d'origen colombià establerta a Ciutadella i que l'activitat il·lícita es duia a terme fins en vuit immobles diferents.

El passat 6 de febrer es procedia a la detenció a la seva arribada en un vol procedent de Madrid, de quatre dels investigats que portaven una partida de 300 grams de cocaïna de gran puresa. A continuació era detinguda una cinquena persona de nacionalitat espanyola que esperava a la terminal d'arribades per recollir-los.

Posteriorment es procedia al registre de vuit immobles, en els quals es decomissaven diverses substàncies estupefaents, així com gran quantitat de substàncies utilitzada per el tall, motlles de ferro pel premsat, bàscules de precisió i diners en efectiu. A més dels domicilis dels investigats, es van registrar altres habitatges que utilitzaven per a l'ocultació de la substància estupefaent i de diners en efectiu procedent d'aquesta activitat, així com de cultius de marihuana. Igualment es va descobrir un "zulo" ubicat al garatge comunitari en un altre edifici, en el qual es va trobar ocult la major part de la droga capturada.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?