Sociedad
Turismo

Es Mercadal presenta les millores del Fons de regularització de places

El fons de regularització de places turístiques comença a veure les execucions de projectes. / CIMe.

Mahón

Les urbanitzacions des Mercadal disposen des d’ara de tres millores fruit del procés de regularització de places turístiques mitjançant el qual es van normalitzar habitacions fora d’ordenament i es podien modernitzar les antigues.

Cal recordar que el Consell Insular, amb aquest fons, va voler reconèixer l’esforç econòmic que els establiments d’allotjament van fer. En aquest sentit, es va proposar revertir la inversió que es va fer a les zones turístiques on s’ubiquen aquests establiments, millorant així, també, l’estat de les urbanitzacions de Menorca. En total, a Menorca, es realitzarà l’execució de 23 actuacions amb una inversió de 2.243.500€. En concret, as Mercadal s’han destinat 332.500€ corresponents a la regularització de 95 places turístiques de 4 establiments.

Les actuacions fetes a Es Mercadal són la renovació de l’enllumenat públic a la urbanització de Punta Grossa amb una tecnologia més eficient; la millora del carrer Sa Marina de la urbanització de Coves Noves que afectarà  250m de vorera, dotar la zona d’enllumenament públic i nou col·lector de sanejament que es col·locarà baix la nova vorera; en darrer terme les  «Rutes saludables Arenal d’en Castell, Coves Noves i Punta Grossa». Les millores consisteixen amb la senyalització horitzontal i vertical.

 Mora però, insisteix en que es seguirà invertint en millores a les zones més turístiques.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00