Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 24 de Febrero de 2020

Otras localidades

Celebra el Dia d'Andalusia amb Radiolé Barcelona

El cartell de la Gala del Día d'Andalusia, el 16 de febrer

El cartell de la Gala del Día d'Andalusia, el 16 de febrer / Radiolé

A Radiolé no deixen escapar l’oportunitat de celebrar amb tu els dies més assenyalats de l’any i el dia d’Andalusia és un dels més esperats. En aquesta ocasió, han multiplicat les ganes de festa en aquesta celebració que organitza la Feceal’h (Federació Coordinadora d’Entitats Andaluses de L’Hospitalet) i l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, amb la producció de Sonanta Marketing Cultural. Enguany Radiolé et convida a dos grans concerts que tindran lloc com ja és habitual a La Farga de L’Hospitalet.

El dissabte 15 de febrer gran novetat, tota una nit dedicada a les Sevillanes que començarà a les 22 hores. Nous valors del gènere i artistes consagrats compartiran escenari. Al cartell trobem a : Las Carlotas, Amigos de Gines, Marisol Bizcocho, Brumas, Somos del Sur, Cristian Guerrero, María de la Colina, Ana de Caro, Brisas, Lubrican y Pilar Ortiz.

I si una gala sempre ens deixa amb ganes de més, diumenge 16 de febrer Radiolé Barcelona serà l’encarregada de clausurar les jornades del Dia d’Andalusia amb un segon esdeveniment amb els artistes del moment a partir de les 18:30, entre els convidats: La Húngara, Kiko Rivera y Decai, Demarco Flamenco, Los Banis, María Artés, David Barrull, Las Soles, Frank Diago, Sabor de Gracia, Javi el Pirula y D’Medici, Antonia, Fran Ocaña, Manu Tenorio, Los Rebujitos, Ríos de Gloria.

Com tots els anys l’entrada serà lliure fins a completar aforament, Radiolé a les XXXIII Jornades Commemoratives del Dia d’Andalusia de L’Hospitalet.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?