Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 29 de Febrero de 2020

Otras localidades

Playas

La platja de Cala en Porter es podrà netejar amb maquinària pesada

La consellera Maite Salord i el batle d'Alaior, José Luis Benejam, van inspeccionar els danys causats allà per la tempesta Glòria

Salord i Benejam van inspeccionar les destrosses de la tempesta Glòria a la platja de Cala en Porter.

Salord i Benejam van inspeccionar les destrosses de la tempesta Glòria a la platja de Cala en Porter. / Ayto. Alaior

Cala en Porter ja podrà utilitzar maquinària pesant del servei de neteja de platges pel seu manteniment. Així ho ha anunciat la consellera de Medi Ambient, Maite Salord. La vicepresidenta del Consell va inspeccionar la zona aquesta setmana acompanyada del batle d’Alaior, José Luis Benejam, per constatar els danys fets per la tempesta Glòria.

La vicepresidenta Salord explica que fins ara no hi havia una via per a que el tractor de neteja pogués accedir a la platja, però ara s'ha trobat una solució.

En aquest sentit cal destacar que Benejam ha demanat rapidesa en les actuacions ja que la temporada turística començarà aviat.

Maite Salord ha aprofitat per recordar que algunes actuacions no es poden fer encara per mandat del Govern ja que s’ha de protegir l’entorn natural. Aquí entraria el manteniment de la posidònia a les platges per fermar els sistemes dunars i que no es pot retirar fins a mitjans del mes que ve per llei.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?