Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 23 de Febrero de 2020

Otras localidades

Aeropuertos

El Parlament reitera a AENA que vol una nova torre de control per Menorca

La PNL presentada per Unides Podem va ser aprovada a la Cambra autonòmica

La tramitació de la  PNL sobre la torre de control de l'Aeroport de Menorca al Parlament balear la van seguir polítics i sindicalistes menorquins desplaçats a Palma per a la ocasió.

La tramitació de la PNL sobre la torre de control de l'Aeroport de Menorca al Parlament balear la van seguir polítics i sindicalistes menorquins desplaçats a Palma per a la ocasió. / Unides Podem

El Parlament balear va aprovar aquest dimecres de capvespre una proposició no de llei que exigeix al Ministeri de Foment que construeixi una nova torre de control convencional a l’aeroport de Menorca que substitueixi l’actual. Cal recordar que la infraestructura en funcionament a la nostra illa és de l’any 1968, la més antiga d’Espanya que encara està en servei.

La proposició no de Llei va ser presentada pel diputat autonòmic menorquí Pablo Jiménez que pertany al grup d’Unides Podem i va estar recolzada per PSOE, Més i Més per Menorca.

La necessitat d’aquesta torre de control convencional entra en conflicte amb la intenció d’AENA de reformar mínimament l’actual i posar en funcionament una torre de control remot. Aquesta opció no l’accepten ni els partits a la oposició al Parlament com el PP.

Els populars exigeixen la construcció de la torre convencional abans de fer provatures amb la remota. Recorden que Menorca, com a destinació turística, no es pot quedar amb l'aeroport tancat. A més, apunten que l'illa es troba entre dos aeròdroms de molt de tràfic om Barcelona i Palma per la qual cosa la nostra illa pot ser un lloc on desviar vols en cas de necessitat. Això obliga a tenir en perfecte estat tot el relacionat amb el control aeri. 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?