Martes, 29 de Septiembre de 2020

Otras localidades

Residuos

Maó presenta el seu calendari de recollida de fems

El consistori insisteix en el reciclatge i en avisar per a la recollida gratuïta de trastos vells a domicili

Maó ha presentat les normes per depositar els fems enguany.

Maó ha presentat les normes per depositar els fems enguany. / Ayto. Maó

L’Ajuntament de Maó ha presentat el nou calendari de recollida de fems de 2020. Hi destaca el servei gratuït de recollida de fems a domicili, que té l’objectiu d’acabar amb l’abandonament de deixalles al carrer i funciona mitjançant una sol·licitud prèvia, que es pot demanar telefonant al número 971 36 19 63.

 

D’altra banda, aquest calendari inclou l’horari per treure el fems al carrer, que és de 19.30 a 21.30 hores, tots els dies de la setmana. En aquest sentit, l’Ajuntament recorda que és molt important que els fems es dipositin dins bosses tancades.

 

Així mateix, és important assenyalar que només s’ha de tirar al fems allò que no es pot reciclar. Per la seva banda, els productes de reciclatge es poden dipositar als corresponents contenidors, a qualsevol hora del dia.

 

A més, el consistori maonès també aprofita la presentació d’aquest calendari per recordar que la ciutadania disposa del servei gratuït de deixalleria, que poden emprar de dilluns a divendres, entre les 7.30 i les 13.00 hores, i entre les 15.30 i les 18.00 hores, així com els dissabtes, entre les 8.00 i les 13.00 hores.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?