Deportes

Jaume Roures: "Qui fa això té un problema psicològic, emprendrem accions legals"

El director general de Mediapro parla sobre Bartomeu i confirma al 'Què t'hi Jugues!' que actuarà contra els responsables d'haver difamat la seva imatge a través de pàgines de Facebook gestionades per I3 Ventures.

Jaume Roures al 'Què t'hi Jugues!': "Qui fa això té un problema psicològic, emprendre'm accions legals"

Jaume Roures al 'Què t'hi Jugues!': "Qui fa això té un problema psicològic, emprendre'm accions legals"

13:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1582033364106/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L'actual director general de Mediapro, Jaume Roures, ha passat pels micròfons de SER Catalunya per donar resposta com a una de les persones afectades per les publicacions que s'han fet des de les xarxes socials gestionades per I3 Ventures, una empresa contractada pel Barça. Jaume Roures no només ha estat objecte de notícies i publicacions que perjudicaven la seva imatge, sinó que també era el protagonista d'una pàgina de Facebook: "Jaume un fil de terror".

Primera reacció: "Agrairia una explicació i no la tonteria del comunicat. Aquest silenci (abans de parlar Bartomeu) potser és perquè no hi ha explicacions al treball brut. Estem estudiant com ens han pogut perjudicar i qui n’és el responsable."

Accions legals: "Que ningú ho dubti, emprendrem accions legals"

L'economia de club: "Això que ha passat és secundari, és una mostra més del desgavell del club. Hi ha un forat econòmic de molt difícil solució. I a sobre es gasten 1M€ per difamar i posar-se guapo. Qui fa això té un problema psicológic, per destacar necessita maxacar els altres"

No vol ser president del Barça: "Abans em presentaria a la Generalitat que presentar-me al Barça. Com a tema no m’interessen les eleccions, em preocupa el forat econòmic"

Sobre Víctor Font: "Només ’he vist un parell de vegades, fa dos o tres anys de l’últim cop"

Un tema a part, el VAR

Abans funcionava millor: "L’any passat funcionava tècnicament millor, en tenim informes que ho certifiquen. Per què no us pregunteu si el VAR estava funcionant en aquella jugada? Jo sé que a vegades el VAR no estava funcionant. Nosaltres en subministrem les imatges i ho sabem"

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad