Sociedad
ESPECIAL SOROLL CAMP DE TARRAGONA

Els sindicats demanen un canvi de paradigma: la seguretat per sobre dels beneficis

Amb un seguiment del 100% el 19 de Febrer de 2020 ha arrencat ja amb xifres històriques per a una vaga històrica i en resposta a un accident històric: l'explosió d'IQOXE. Al programa d'avui hem volgut fer minut i resultat del seguiment i afectacions de la vaga amb UGT i CCOO. També hem conversat amb la presidenta dels veïns de Bonavista.

Concentració de representants sindicals al polígon Sud de Tarragona / Oriol Aymí

Tarragona

Amb Jose Manuel Martín, secretari d'indústria de CCOO a Tarragona i Joan Llort, secretari de la UGT a Tarragona, hem arrencat un programa en el que hem recuperat alguns dels moments de tensió que s'han viscut a les entrades del polígon nord entre els piquets i alguns treballadors que volien accedir a les empreses d'aquella zona. 

Amb Oriol Aymí hem reflexionat amb els representants sindicals sobre conceptes de seguretat i de que aquesta vaga i les reformes que s'apunten des de Catalunya i Europa no quedin en mer maquillatge. 

Eva Hidalgo ha passat el matí a Bonavista on ha recollit el testimoni dels seus veïns. Amb ella també hem conversat amb Loli Gutiérrez, presidenta dels veïns d'aquest Barri. S'ha queixat de la mana d'interès i del silenci que està fent l'asseguradora d'IQOXE amb els més de 200 veïns afectats per l'explosió. 

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00