Sociedad

Radiolé omple de gom a gom la Farga de l'Hospitalet

'Los Amigos de Ginés' durant la seva actuacióRadiolé

Barcelona

La Farga de l’Hospitalet es va veure obligada a tancar les portes del recinte. Milers de persones no s’han volgut perdre el doble concert que Radiolé ha ofert als seus oients dins de les jornades de celebració del dia d’Andalusia organitzades per la Feceal'h i l’Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat.

Diumenge, Radiolé volia clausurar la festa amb un cartell que no va deixar a ningú indiferent.

L’Antonia va ser l’encarregada d’obrir la gala i Los Banis de possar punt final a un espectacle que ha estat presentat per Joaquín Hurtado i Vicente Pardo. Van ser tres hores de festa on vam poder veure les actuacions de Manu Tenorio, Los Rebujitos, Las Soles, Ríos de Gloria, María Artes, Fran Ocaña, David Barrull o Frank Diago.

Un dels moments més especials, va ser quan el Vicente Pardo li va fer entrega a Demarco Flamenco d’un meravellós disc d’or per les vendes de "Pa ti pa mi, na má". La col.laboradora del Café Olé, La Hungara, va venir acompanyada de Javi El Pirula i D'Medici amb els quals va cantar per primera vegada en un escenari el tema "Estar Contigo". Els nois de DeCai ens van portar els seus èxits i conjuntament amb el Kiko Rivera van cantar el seu nou tema "Amor Prohibido". El popular artista que participava per primera vegada a una gala de Radiolé, va convidar a Henry Mendez , a l’escenari per fer ballar al personal amb el ritme de la seva nova col·laboració.

Fotogaleria del concet de diumenge.

La gran novetat d’aquest any ha estat la gala dedicada al gènere de les sevillanes, una nit que vam viure dissabte amb més de 3.000 assistents que van gaudir de la música de Las Carlotas, Brumas, Somos del Sur, Marisol Bizcocho, Amigos de Gines, Ana de Caro, Cristian Guerrero, Brisas, María de la Colina, Lubrican i Pilar Ortiz.

Fotogaleria del concent de dissabte.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00