Sociedad
Costas

Fornells recupera les concessions devora la mar

En dos mesos es sabran els usos dels terrenys al carrer Governador

Les autoritats han visitat l'estat de les obres al port de Fornells. / CAIB

Mahón

El conseller de mobilitat i habitatge, Marc Pons ha anunciat aquest dimecres la recuperació dels habitatges en concessió de Fornells. Es tracta de quatre edificacions situades al carrer Governador i es troben afectades per la Llei de Costes de 1988 que les obliga a tornar a l’Administració després de 30 anys. En aquest sentit el conseller Marc Pons ha dit que aquesta devolució s’ha fet en un marc d’acord entre totes les parts.

Hi ha quatre edificacions a Fornells en règim de concessió administrativa, d'aquestes, tres ja han lliurat les claus i queda una darrera que ho farà el 5 de maig com a molt tard. Marc Pons ha dit que ara s’obre un termini per decidir amb l’Ajuntament des Mercadal i la Junta de Fornells els usos per aquests terrenys. En dos mesos s'espera tenir un acord i poder-lo anunciar.

Per altra banda, l’espai viari que s’està millorant a la façana marítima en una primera fase estarà llest abans de Setmana Santa. Després vindrà l’actuació a Es Pla. Però no començarà fins l’octubre i durarà dos hiverns. La inversió en conjunt a la zona del port de Fornells serà de 9 milions d'euros.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00