Sociedad
Sanidad pública

El Govern podria licitar les obres del nou centre de salut d'Alaior a l'abril de 2021

La consellera balear Patricia Gómez va anunciar aquest objectiu al batle José Luis Benejam

Patricia Gómez va explicar els seus plans per Alaior al batle. / Ayto. Alaior

Mahón

El Govern Balear preveu licitar les obres de el nou centre de salut d'Alaior per l’abril de l'any que ve. Així ho ha confirmat la consellera de Salut, Patricia Gómez, a José Luis Benejam, alcalde d'Alaior, en la reunió mantinguda a la seu de la Conselleria a Palma.

La consellera Gómez també va confirmar el pla de viabilitat de la parcel·la de Cala en Busquets i la seva idea de demanar el més aviat possible la cessió oficial de el terreny. José Luis Benejam ha indicat que la cessió del solar municipal serà abordada en el pròxim ple.

Segons la conselleria, després de la cessió de la parcel·la es posaria en marxa un concurs d'idees per definir l'aspecte arquitectònic de l'edifici, de el qual ja tenen redactat el pla funcional. Es preveu que el concurs d'idees es faci públic abans de la temporada estival, després d'oficialitzar la cessió del terreny. El guanyador del concurs d'idees serà l'encarregat de redactar el projecte arquitectònic.

Finalment, restaria pendent dotar el projecte del pressupost autonòmic de l'any que ve amb la partida econòmica necessària per iniciar la licitació i començar les obres.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00