Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 06 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | EN DIRECTO CORONAVIRUS | EN DIRECTO Sigue minuto a minuto la última hora sobre la crisis del COVID-19

Èxit rotund del "Tots a ca teua Festival", que acumula ja més de 135.000 reproduccions

La primera edició d'aquest festival vía internet supera totes les expectatives

Moment de l'actuació del pianista Marco Mezquida

Moment de l'actuació del pianista Marco Mezquida / Tots a ca teua Festival

Èxit total del “Tots a ca teua Festival”, que tanca la seva primera edició amb 135.000 reproduccions.

Amb l’actuació del cantant gironí Mazoni es baixava el teló virtual aquest diumenge vespre d’aquest primer festival en directe per internet fet a Menorca. Més d’una vintena d’artistes bàsicament de Menorca, però també de Mallorca i Catalunya van anar oferint els seus concerts en directe via streaming a través de Facebook durant tres dies seguits. Ho van fer artistes consagrats com Cris Juanico, Pep Suasi, Marco Mezquida, Leonmanso, Guiem Soldevila o Anna Ferrer. Però també d’altres emergents que van sorprendre per la seva qualitat, com Judit Uris, Júlia Beatloop o Joana Melià, entre molts altres.

L’èxit de públic va ser rotund, amb actuacions com la de Cris Juanico que van arribar a aplegar a més de 1.100 persones connectades a la vegada, o la de l’Enmascarado Sánchez, que obtingué més de 11.000 reproduccions. A més, una vegada conclosos aquest concerts en directe, els vídeos quedaven a disposició dels usuaris. A hores d’ara, les actuacions del divendres acumulen més de 56.600 visualitzacions. 44.700 les de dissabte i més de 33.500 les de diumenge. Així, en total el festival acumula prop de 135.000 reproduccions.

Davant la gran acceptació obtinguda, molts usuaris van començar a demanar ja una nova edició del festival, un fet que des de l’organització encara no s’assegura, però que es veu factible en cas que el confinament s’allargui en el temps.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?