Sociedad

La policia local d'Alaior posa 38 multes per saltar-se les normes del confinament

La majoria d'elles es trobaven al carrer sense un motiu justificat

Ajutament Alaior / Ajuntament Alaior

Mahón

La Policia Local d’Alaior ha interposat des de la declaració de l’Estat d’Alarma, un total de 38 denúncies per infringir les normatives.

Les denúncies s’han interposat per anar més persones de les permeses dins un vehicle, per anar per la via pública, pel camp o a la platja sense motiu justificable, o per no respectar les normes de relacions socials que estableixen que no es pot ajuntar més d’una persona a espais públics.

Durant els primers dies de confinament, les actuacions de la policia local es van focalitzar en informar a la població de les noves restriccions, però, passats ja uns dies, s’ha començat a sancionar a les persones que incompleixen les restriccions amb l’objectiu de seguir garantint la seguretat de la població.

Des de l’Ajuntament d’Alaior es torna a recordar que, tot i que l’Estat d’Alarma contempla la possibilitat d’anar a treure els cans, només és perquè els mateixos faixin les seves necessitats, no per passejar pel carrer. També és necessari incidir en el fet que les persones no poden traslladar-se a segones residències, i que és imprescindible que, quan es vagi a comprar, s’adquireixin tots els productes necessaris, i no anar-hi més d’una vegada al dia, sinó el mínim l’imprescindible.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00