Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 06 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | EN DIRECTO CORONAVIRUS | EN DIRECTO Sigue minuto a minuto la última hora sobre la crisis del COVID-19

El total de contagis a Menorca puja fins a 27, amb 5 persones a la UCI

La xifra d'afectats a Balears arriba als 478

Representació del virus

Representació del virus / Wikipedia

Augmenten a 27 ja els casos positius per coronavirus a Menorca. Segons les dades actualitzades aquest dimarts per part de la Conselleria de Salut, en aquest moments a l’illa hi ha 5 persones que es troben en estat greu a la UCI, 3 més es trobarien ingressades a planta de l’Hospital Mateu Orfila.

A més augmenten també el nombre de persones en vigilàncies per les UVAC, fent el procés víric a ca seva, i passen de les 12 que hi havia ahir a les 15 actuals.

Així idò, restant les 4 persones que ja han rebut l’alta hospitalària hi ha a hores d’ara 23 pacients actius a l’illa. S’ha de remarcar que d’aquests 23 positius, 3 d’ells són corresponents a personal sanitari. A més, hi ha altres 65 professionals que es troben en vigilància activa.

Pel que fa a Balears, hi ha 478 casos, 78 més que ahir i en aquestes darreres hores s’han comptabilitzat tres morts. Tots ells formaven part dels segments de risc. Pugen per tant a 13 les morts a les illes.

El portaveu del comitè d’observació del coronavirus a Balears, Francesc Albertí, remarcava que aquesta setmana serà clau pel que fa a nombre d’afectats i es podria arribar als pics màxims en els propers dies.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?