Sociedad

El Govern realitza 579 controls sanitaris als ports i aeroport de Menorca

Cap dels controls realitzats ha donat resultats positius

Aeroport de Menorca / Cadena SER

Mahón

El Govern de les Illes Balears ha duit a terme 579 controls sanitaris a l’aeroport i els ports de Menorca d’ençà que va entrar en vigor l’Ordre ministerial que restringia el trànsit aeri i marítim per tal de contenir els contagis de coronavirus.

Les revisions i qüestionaris han estat duites a terme per personal especialitzat de la Conselleria de Salut i Consum. A l’aeroport s’han fet controls a 359 persones, només 6 de les quals presentaven simptomatologia, i cap no ha mostrat símptomes compatibles amb la COVID-19.

Pel que fa als ports, s’han fet 96 controls al port de Maó, un dels quals ha presentat simptomatologia, i cap no ha mostrat símptomes compatibles amb la COVID-19. Al port de Ciutadella s’han fet 124 controls, i no n’hi ha hagut cap que presentés simptomatologia.

Pel que fa al total de l’arxipèlag, el Govern ha duit a terme 2.065 controls sanitari als ports de les illes, i 3.805 als aeroports.

Una única persona va mostrar simptomatologia compatible amb el COVID-19 al port de Palma, la qual cosa representa un 0,04 % del total de persones a les quals s’ha fet seguiment en els ports. Pel que fa als aeroports, 20 persones (19 a Son Sant Joan i 1 a Es Codolar) han presentat simptomatologia compatible amb la COVID-19, xifra que representa el 0,5 % del total dels controls. En tots els casos, les persones sospitoses de tenir el virus han estat aïllades.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00