Viernes, 23 de Abril de 2021

Otras localidades

DEBATE 4-M EN LA SER DEBATE 4-M EN LA SER Àngels Barceló modera el debate del 4-M: abre Pablo Iglesias y cierra Mónica García

Tercer trimestre: Classes, però a distància

La conselleria d'Educació confirma, en una instrucció enviada a escoles i instituts el que es veia a venir fa dies. Les classes del tercer trimestre començaran passada Setmana Santa amb els alumnes encara a casa

Una nena mentre balla la cançó a la finestra de casa seva a Ripoll aquest dissabte 28 de març de 202

Una nena mentre balla la cançó a la finestra de casa seva a Ripoll aquest dissabte 28 de març de 202 / Cedida a l'ACN (ACN)

Educació demana als centres que prioritzin més que mai l'ensenyament competencial, superant les fronteres entre assignatures i aparcant la pressió per acabar el programa.

Adverteix que no es pot pretendre reproduir els horaris de l'escola a distància i recomana proposar als alumnes tasques setmanals, engrescadores i no mecàniques ni repetitives.

Sobre l'avaluació, demana als centres que revisin els criteris que havien marcat a l'inici del curs, que els adaptin a la nova realitat i que informin les famílies.

I de nou una advertència, la situació de confinament no ha de penalitzar en cap cas als alumnes perquè no tots tenen els mitjans ni l'acompanyament familiar necessari per treballar a distància.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?