Sociedad
Sucesos

Un detingut a Ciutadella per dos robatoris

Ja s'ha recuperat un ordinador robat i ara es cerquen unes joies desaparegudes

La Policía Nacional a Ciutadella va practicar la detenció del sospitós pels furts. / Cadena SER.

Mahón

Agents de la Policia Nacional van detenir al matí del 27 de març a un home espanyol de 21 anys com a presumpte autor d'un delicte de furt segons han notificat les autoritats aquest dijous.   La denúncia es va interposar el 23 de març després que a la víctima li desapareguessin diners i joies de l'interior del seu cotxera i del seu domicili, trobant-se el denunciant un dels habitacles desordenats i una de les finestres de la cotxera oberta, quan va tornar a el seu domicili després d'abandonar-lo per unes hores, pensant que podria haver estat per on va fugir l'autor.

De la mateixa manera els agents van comprovar que aquest mateix dia van sostreure un ordinador portàtil a l'interior d'un vehicle, que es trobava obert.

Els agents van fer gestions per a l'aclariment el robatori i de l'furt, obtenint proves i indicis que situaven a una persona al lloc dels fets, procedint a la seva detenció com a presumpte autor dels mateixos.

El detingut va reconèixer els fets fent entrega de l'ordinador, seguint els agents amb les gestions per recuperar les joies.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00