Sociedad
Crisis económica coronavirus Covid-19

La CEPTA estudia proposar l'inici de curs a l'octubre per estimular el turisme nacional

Des de l'ens reconeixen que respon a un plantejament de fórmula imaginativa i que cal buscar escenaris i respostes per fer front a la situació de crisi intensa que viurem a partir del desconfinament. De moment, els hotelers no veuen gens clara aquesta proposta.

Juan Gallardo, del Gabinet d'estudis de la CEPTA en una imatge d'arxiu recent. / ACN

Tarragona

La patronal tarragonina estudia plantejar que el pròxim curs escolar no comenci fins a mitjans d’octubre amb l’objectiu d’allargar la temporada d’estiu i intentar salvar el sector turístic.

Serà un dels sectors que sortirà més malparat d’aquesta crisi. És per això, que des de la patronal també aposten per la creació d’una mena d’IMSERSO però per gent jove, per estimular entre aquest sector el turisme nacional i que la Costa Daurada es converteixi en pol d’atracció consolidat entre el jovent, com ja passa amb la tercera edat. Juan Gallardo, del Gabinet d’estudis de la CEPTA.

Els empresaris hotelers de la zona però, no veuen amb bons ulls alterar el curs acadèmic i creuen que és necessari que els alumnes recuperin la normalitat escolar al setembre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00