Domingo, 25 de Octubre de 2020

Otras localidades

Crisis económica coronavirus Covid-19

Per una Misericòrdia Extraodirària

La festa major de Sant Pere de Reus té tots els números d'acabar com Sant Jordi: no celebrant-se. D'aquí que hem volgut explorar amb tres representants d'entitas reusenques la possibilitat de fer una tronada per Misericòrdia i el que ens han explicat i proposat ens ha sorprès.

Membres i entitats vinculades al Seguici Festiu de Reus proposaran celebrar una festa major de Misericòrdia extraordinària davant l'evident impossibilitat de celebrar Sant Pere a finals de juny. La proposta, que va dirigida tant al consistori com a l'església, apunta cap a una solemnitat, una celebració que no es duu a terme des del segle XIX i que consisteix a dur la Mare de Déu al centre de la ciutat i passejar-la amb el seguici, com es fa cada 25 anys.

Descarten això sí, canviar les dates de la festa major de Sant Pere. No veuen amb mals ulls però, traslladar els actes que siguin possibles al mes de setembre, inclosa una tronada extraordinària, també prevista en aquest tipus de festivitats. Tot plegat però, si la situació sanitària ho permet. Benji Gerich, president del Col·lectiu Reusenc d'Activitats Culturals.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?