Martes, 20 de Abril de 2021

Otras localidades

Centres educatius distribueixen ordinadors entre l'alumnat que no en disposa

L'institut Josep Lladonosa en reparteix 53

L'Institut Josep Lladonosa de Lleida reparteix 53 ordinadors. A la imatge, el seu director, Santi Pubill, repassant el llistat d'alumnes on s'han de distribuir

L'Institut Josep Lladonosa de Lleida reparteix 53 ordinadors. A la imatge, el seu director, Santi Pubill, repassant el llistat d'alumnes on s'han de distribuir / RÀDIO LLEIDA

Ha començat la recollida d'ordinadors portàtils dels centres educatius per distribuir-los als alumnes que encara no s'han pogut connectar per seguir el tercer trimestre per internet. De moment, només es compta amb els ordinadors dels mateixos centres.


Han d'arribar també equips des d'Educació, segons informen directors de centres. Santi Pubill és el del Josep Lladonosa, d'on ahir van recollir 53 portàtils. El fet que fins ara no tots els alumnes hagin tingut accés "no restarà" en l'avaluació final. "El tercer trimestre és per enriquir i sumar, no per restar el que ja s'ha fet; per tant primer i segon trimestre ja està avaluat, ja tenim resultats i a partir d'aquí els podrem millorar", afirma Pubill.

 

L'empresa Saltó, que revisarà els ordinadors i els distribuirà als alumnes, calcula encara uns dies per fer tot el repartiment.


En total, a la demarcació de Lleida se n'han de distribuir 1.646. Són dispositius que s'han de tornar un cop s'acabi el trimestre.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?