Sociedad

Les carotes de Sant Joan aquest any sortiran a subhasta pública

Els doblers recaptats aniran destinats a causes socials derivades del Covid-19

Algunes de les carotes d'aquest 2020 / El Iris

Mahón

Ajuntament de Ciutadella i Junta de Caixers van formalitzar aquest dimarts la suspensió oficial de les festes de Sant Joan i la pròrroga de l'actual bienni fins 2022.

La signatura del document s'eleva a definitiva la decisió a la qual havien arribat les dues parts en el curs d'una reunió el passat 17 d'abril. En ell, tant la representació municipal com la de la Junta de Caixers, constaten que la necessitat ineludible de preservar la salut pública i els impediments logístics i de seguretat per dur a terme els molts preparatius de la festa fan inviable la seva celebració.

A més, s'acorda que l'actual Junta de Caixers, en principi per al bienni 2020-2021, prorrogui la seva vigència fins 2022 de manera que quedi garantit el dret a complir un bienni complet, corresponent als anys naturals 2021 i 2022.

D'altra banda, i de forma inèdita en la història fins avui, el Caixer Senyor, Borja Saura, ha comunicat que les 6 preuades "carotes" que haurien de ser rompudes durant el transcurs dels Jocs des Pla, siguin subhastes després de la seva exposició pública. Els doblers recaptats per les "carotes", obra aquest any de Pau Faner, es destinarà a adquirir, juntament amb Creu Roja, productes bàsics i de primera necessitat per a famílies en situació de vulnerabilitat per raons socioeconòmiques derivades per la situació de crisi del Covid -19.

S’ha de remarcar que, des de l'inici del confinament, l'Ajuntament de Ciutadella a passat de 151 a 261 les bosses d'aliments que reparteix entre les persones més necessitades del municipi.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00