Soroll Camp de TarragonaSoroll Camp de Tarragona
Ocio y cultura
Seguretat

Tarragona i Reus no veuen clar el desconfinament de Sánchez

Els regidors de Seguretat i Civisme de Reus i Tarragona demanen més informació sobre les fases que proposa l'executiu de Pedro Sánchez i pateixen per un possible rebrot. Afirmen que les administracions superiors haurien d'escoltar més als municipis que són els que gestionen diàriament la situació de l'Estat d'Alarma.

Tarragona i Reus consideren que el pla de desconfinament proposat per Pedro Sánchez és massa precipitat i que podría tirar per terra l’esforç fet per la ciutadania i les administracions locals per aturar la pandèmia del Coronavirus.

Manel Castaño (ERC) i Dolors Vázquez (ARA Reus) demanen més concreció en les mesures anunciades per l’executiu central, per tal de poder preveure les noves situacions que es poden donar durant les pròximes setmanes, a l’hora, sobretot, de controlar aforaments i concentració de població en certs espais per evitar un rebrot. Apunten que la “nova normalitat” comportarà un volum de feina molt alt a les administracions locals sense gaire temps per analitzar-les.

Els regidors de Seguretat i Civisme de totes dues ciutats creuen també que les administracions supramunicipals haurien d’escoltar més les seves propostes ja que són els governs municipals els que afronten la gestió del dia a dia durant l’Estat d’Alarma.

Des que va començar el confinament, a Tarragona s’han denunciat més d’un miler de ciutadans i 263 conductors per incomplir l’ordre de confinament. A Reus, ja s’han superat les 1.600 multes. A totes dues ciutats s’ha reduit més d’un 80% els robatoris i delictes contra el patrimoni.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00