Domingo, 25 de Octubre de 2020

Otras localidades

Seguretat

Tarragona i Reus no veuen clar el desconfinament de Sánchez

Els regidors de Seguretat i Civisme de Reus i Tarragona demanen més informació sobre les fases que proposa l'executiu de Pedro Sánchez i pateixen per un possible rebrot. Afirmen que les administracions superiors haurien d'escoltar més als municipis que són els que gestionen diàriament la situació de l'Estat d'Alarma.

Tarragona i Reus consideren que el pla de desconfinament proposat per Pedro Sánchez és massa precipitat i que podría tirar per terra l’esforç fet per la ciutadania i les administracions locals per aturar la pandèmia del Coronavirus.

Manel Castaño (ERC) i Dolors Vázquez (ARA Reus) demanen més concreció en les mesures anunciades per l’executiu central, per tal de poder preveure les noves situacions que es poden donar durant les pròximes setmanes, a l’hora, sobretot, de controlar aforaments i concentració de població en certs espais per evitar un rebrot. Apunten que la “nova normalitat” comportarà un volum de feina molt alt a les administracions locals sense gaire temps per analitzar-les.

Els regidors de Seguretat i Civisme de totes dues ciutats creuen també que les administracions supramunicipals haurien d’escoltar més les seves propostes ja que són els governs municipals els que afronten la gestió del dia a dia durant l’Estat d’Alarma.

Des que va començar el confinament, a Tarragona s’han denunciat més d’un miler de ciutadans i 263 conductors per incomplir l’ordre de confinament. A Reus, ja s’han superat les 1.600 multes. A totes dues ciutats s’ha reduit més d’un 80% els robatoris i delictes contra el patrimoni.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?