Viernes, 10 de Julio de 2020

Otras localidades

Lloret de Mar limitarà l'aforament a les platges

Dividirà la platja principal i la de Fenals en tres sectors: per a gent gran, per a famílies i per a adults sense nens

Lloret es prepara per a la fase 1 del desconfinament i estudia ampliar els metres quadrats de les terrasses

Els hotels no confien en obrir fins que es permeti la mobilitat entre regions sanitàries

La Platja de Fanals de Lloret de Mar

La Platja de Fanals de Lloret de Mar / Clara Pàmies

Lloret de Mar controlarà l’aforament de les platges i les dividirà per sectors per a gent gran, famílies i adults sense nens. Els agents cívics i de protecció civil seran els que s’ocuparan del control d’accés a les platges i del distanciament entre tovalloles. A més, la platja principal de Lloret i també la de Fenals es dividiran en tres sectors: un per a gent gran, un altre per a famílies amb nens i un tercer per a adults sols- parelles o grups d’amics. L'alcalde del municipi, Jaume Dulsat, diu que estudien també mesures d'higiene per elements d'oci, com kayaks, i les dutxes.

El que Dulsat no ha concretat és el número o el percentatge de gent que hi cabrà en cada platja, igual que si hi haurà un límit de temps per estar-hi. Esperen ordres del ministeri. El que sí que hi haurà són guinguetes.

De cara a la fase 1 de desconfinament, estudien la manera d’ampliar els metres quadrats de les terrasses, perquè els surti a compte obrir. Encara no hi ha res clar, però l’alcalde ha explicat que la intenció és ampliar aquests metres quadrats perquè com a mínim hi càpiguen la meitat dels clients que cabrien habitualment i que, per tant, el negoci els surti a compte.

A la fase 1 alguns hotels ja podrien obrir, però el Gremi Hoteler de Lloret no confia en que obrin fins que es permeti la mobilitat entre províncies. Enric Dotras és el president del gremi.

Dotras també ha apuntat que aquesta setmana i la vinent faran formació a tots els sectors del municipi relacionats amb feines de cara al públic. Els informaran de les mesures bàsiques de seguretat i higiene que han de prendre. De fet, hi ha discoteques que quan puguin obrir prendran la temperatura a tots els clients.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?