Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 02 de Junio de 2020

Otras localidades

Torna Reisingerova

La pivot txeca torna a Fontajau després d'un pas efímer per València BC.

Firma per dues temporades i es converteix en la primera incorporació de l'SPAR Girona 2020-21.

Reisingerova, a punt de llençar un tir lliure a Fontajau.

Reisingerova, a punt de llençar un tir lliure a Fontajau. / Imatge: David Subirana cedida per Uni Girona

Acció-reacció. Unes hores després de comunicar la marxa del patrocinador secundari Citylift i el pas endavant donat pel principal, SPAR, l'Uni Girona ha fet un altre moviment d'aquells que serveixen per demostrar salut. Ha recuperat la pivot txeca Julia Reisingerova, que després de ser peça clau en el títol de lliga de la temporada 2018-19 -va ser l'MVP de la final- aquesta temporada havia abandonat Fontajau per incorporar-se a l'ambiciós projecte del València BC.

Pere Puig - Director Esportiu Uni Girona / "Amb Reisingerova, el projecte 2020-21 comença amb bona base"

La jugadora, de 22 anys i 196 cms, firma per dues campanyes i es converteix en la primera incorporació del projecte 2020-21. El director esportiu de l'Uni Girona, Pere Puig, diu que "torna una jugadora diferent" de la que va arribar per primer cop perquè "està consolidada i, tot i ser jove, té molt bagatge".

Puig la defineix com a "dominant" en el joc interior, "amb tir exterior" i "amb marge de millora" i ha confessat que des del primer moment que va marxar han intentat "fer passos" perquè el retorn es pogués produir.

Aquesta temporada ha jugat una mitjana de 18 minuts i mig per partit en els que ha anotat 9 punts amb un percentatge d'encert de quasi el 57% i ha capturat 3'8 rebots. Són registres molt similars als de l'anterior campanya a Girona, on va superar-se tan a la Copa com al play off pel títol.

No és la primera jugadora que tindrà una segona etapa a Fontajau en la història recent. L'any passat, Mima Coulibaly va viure la seva tercera experiència a Girona i Magali Mendy la segona i també ha estat en dues etapes diferent a l'equip gironí la senegalesa Astou Traoré o la gironina Marta Xargay, que va retornar el curs passat.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?