Domingo, 05 de Julio de 2020

Otras localidades

Coronavirus

Maó reobre la font d'aigua desnitrificada

Però imposa vàries mesures per evitar que sigui un focus de contagis

La font d'aigua desnitrificada a Maó torna a funcionar.

La font d'aigua desnitrificada a Maó torna a funcionar. / Ajuntament de Maó.

L’Ajuntament de Maó reobre la font d’aigua desnitrificada de l’edifici Calàbria. Ha tornat a funcionar des d’aquest divendres a partir de les 08.30h, després d'unes setmanes d'inactivitat, per les recomanacions sanitàries a l'inici de l'estat d'alarma pel Covid-19.

Així mateix, a causa de les actuals circumstàncies arran de l'emergència sanitària, s'ha de fer un ús adequat de les instal·lacions i s'han de complir les normes següents. S'ha de mantenir  la distància personal, les garrafes no poden tocar l'aixeta i per prémer el pulsador cal utilitzar guants.

En aquest sentit, cal assenyalar que l'aigua d'aquesta font compleix tots els paràmetres sanitaris i compta amb totes les analítiques que la fan apta per al consum humà. Per altra banda, el personal treballador de l'empresa concessionària FCC s'encarregarà de desinfectar, cada dia, aquesta font i el seu entorn. La primera tinenta d'Alcaldia Conxa Juanola, ha explicat que és una font que té molta demanda i que soluciona diferents problemes ja que subministra aigua potable a qui la necessita i evita residus com les garrafes d'aigua de plàstic d’un teòric sol us.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?