Hoy por hoy Tarragona
Actualidad
Coronavirus Covid-19

Tarragona entra en fase 1 de desconfinament

A partir de dilluns, a la regió sanitària del Camp de Tarragona i també a la de les Terres de l'Ebre podran obrir amb condicionants bars i restaurants i petit comerç i estaran permeses reunions de familiars o amics de fins a 10 persones.

Tarragona entrarà en la fase 1 del desconfinament aquest dilluns. / ACN

Camp de Tarragona

L'Executiu central ha anunciat aquest divendres que el conjunt de la demarcació de Tarragona, tant el Camp de Tarragona com les Terres de l'Ebre, entraran dilluns vinent dins el paquet de diferents províncies de l'Estat que iniciaran la Fase 1 del desconfinament. Això representa una sèrie de canvis respecte a la normalitat que hem viscut aquestes darreres setmanes. Aquests són els canvis principals:

- REUNIONS SOCIALS: Podran fer-se reunions socials de fins a un màxim de 10 persones, siguin amics o familiars, però cap d'elles pot ser població considerada de risc i s'ha de respectar la distància social. Tampoc podran rebre visites les persones ingressades per coronavirus o aïllades en quarantena.

- DESPLAÇAMENTS EN COTXE: Les persones que comparteixin el mateix domicili poden viatjar al mateix cotxe.

- ÚS DE TERRASSES: Podran reunir-se fins a 10 persones com a màxim en taules en una terrassa d'un bar o restaurant, respectant la distància de seguretat.

- BOTIGUES: El petit comerç podrà obrir amb un aforament limitat al 30%, no hi haurà necessitat de cita prèvia. Les superfícies de més de 400 metres quadrats romandran tancades fins a l'inici de la fase 2. El govern recomana fixar horaris prioritaris per la gent gran. Els comerciants hauran de desinfectar el local dos cops al dia.

- ENTERRAMENTS I CULTE RELIGIÓS: Les cerimònies funeràries queden ampliades fins a un màxim de 15 persones assistents. Les esglésies i la resta de llocs de culte només podran ocupar un terç de l'aforament. Teatres i cinemes també poden reobrir.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00