Directo

CONSEJO DE MINISTROS Más dinero contra la violencia machista y el programa para duplicar los cribados neonatales

Sociedad
Desconfinamiento

Es permetran visites de familiars als geriàtrics on no hi hagi casos de Covid-19

Es permetrà l'accés d'un familiar durant 20 minuts al dia

Els interns del geriàtric de Sant Lluís podran rebre visites diàries si no tenen casos de Covid-19. / Jordi Ribera

Mahón

La consellera balear d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, ha signat una resolució que permetrà que els usuaris dels centres residencials on no hi hagi cap cas actiu de la CoVID-19 puguin rebre una visita durant la Fase 1. La visita serà d'una sola persona i per un temps màxim de 20 minuts.

En l'acord del Consell de Govern del 16 de març es va establir la restricció absoluta de visites a les residències de persones majors. Ara, una vegada constatada la reducció de la propagació i contagi de la COVID-19 i assolida la Fase 1 de desconfinament, la Conselleria considera que s'han de flexibilitzar algunes restriccions.

La resolució especifica que, en supòsits excepcionals i relacionats amb l'acompanyament al final de la vida, els directors dels centres, prèvia sol·licitud a l'autoritat competent, podran autoritzar visites a centres amb casos actius de la COVID-19 i el nombre de vegades que es consideri oportú.

Totes les visites hauran de ser supervisades per part del personal del centre i, sempre que sigui possible, es realitzaran en espais amplis i amb bona ventilació, que tinguin un apartat per a la neteja de mans i una galleda amb tapa i pedal per dipositar el material de seguretat, una vegada finalitzi la visita.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00