Jueves, 09 de Julio de 2020

Otras localidades

Desconfinamiento

Es permetran visites de familiars als geriàtrics on no hi hagi casos de Covid-19

Es permetrà l'accés d'un familiar durant 20 minuts al dia

Els interns del geriàtric de Sant Lluís podran rebre visites diàries si no tenen casos de Covid-19.

Els interns del geriàtric de Sant Lluís podran rebre visites diàries si no tenen casos de Covid-19. / Jordi Ribera

La consellera balear d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, ha signat una resolució que permetrà que els usuaris dels centres residencials on no hi hagi cap cas actiu de la CoVID-19 puguin rebre una visita durant la Fase 1. La visita serà d'una sola persona i per un temps màxim de 20 minuts.

En l'acord del Consell de Govern del 16 de març es va establir la restricció absoluta de visites a les residències de persones majors. Ara, una vegada constatada la reducció de la propagació i contagi de la COVID-19 i assolida la Fase 1 de desconfinament, la Conselleria considera que s'han de flexibilitzar algunes restriccions.

La resolució especifica que, en supòsits excepcionals i relacionats amb l'acompanyament al final de la vida, els directors dels centres, prèvia sol·licitud a l'autoritat competent, podran autoritzar visites a centres amb casos actius de la COVID-19 i el nombre de vegades que es consideri oportú.

Totes les visites hauran de ser supervisades per part del personal del centre i, sempre que sigui possible, es realitzaran en espais amplis i amb bona ventilació, que tinguin un apartat per a la neteja de mans i una galleda amb tapa i pedal per dipositar el material de seguretat, una vegada finalitzi la visita.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?