Domingo, 25 de Octubre de 2020

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

L'Associació d'Hosteleria denuncia incompliments a les terrasses

Hi ha bars i restaurants que no respecten la normativa, i la patronal demana a l'ajuntament que vetlli perquè això no passi.

Plaça de la Font de Tarragona.

Plaça de la Font de Tarragona. / Eva Hidalgo

El sector de l'hostaleria de Tarragona reconeix mancances de seguretat a les terrasses. Durant els dos primers dies de la Fase 1 s'han pogut veure imatges d'aglomeracions a l’exterior: tot i que bars i restaurants tenien el nombre de taules adequat i estaven separades, alguns tenien gent ben a prop pel volum de clientela.

“Només ens faltaria fer de policies”, diu Francesc Pintado, el president de l’associació que els agrupa, que apunta que la responsabilitat no és només dels propietaris dels locals sinó també del client. Afegeix que són casos puntuals i que la gran majoria d'empresaris del sector és conscient que cal garantir les mesures d'higiene i seguretat. Pel que fa a les mascaretes, tot i la recomanació del seu ús no creuen que es generalitzi, ja que “és una mica complicat fer un café o una cervesa amb la mascareta posada”.

L’Ajuntament de Tarragona, per la seva banda, demana que es garanteixi la distància de seguretat i assegura que el focus d’atenció estarà a sobre d’aquests espais per tal que funcionin bé.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?