Sociedad
Carreteras

El Consell aprofita el Covid-19 per justificar l'enderrocament dels ponts de la carretera general

El PP acusa a Susana Mora de governar "a cop de decret" i sense negociar

El Consell tiene justificación para demoler los puentes de la carretera general a medio construir. / Google.

Mahón

El Consell de Menorca ha aprofitat el decret Llei de el Govern balear de mesures urgents per a l'impuls de l'activitat econòmica per a introduir una disposició addicional de protecció del paisatge. La mesura justificaria les obres a la carretera general per demolir els ponts de les macrorotondes a la carretera general que va impulsar l'últim govern de PP. Un enderroc que semblava encallat per temes legals.

La consellera de Mobilitat, Francesca Gomis justifica aquesta mesura ja que assenyala que Europa treballa en una normativa per protegir el paisatge que encara no està preparada i s'han volgut avançar. Gomis manté que tot s'ha fet per protegir les vistes, sense més consum de territori, amb una despesa controlada i, sense detriment de la seguretat com a objectiu prioritari.

El Grup Popular al Consell ha replicat denunciant que la presidenta Susana Mora ha maniobrat per enderrocar els ponts de la carretera general "a cop de decret". El portaveu popular Adolfo Vilafranca afirma estar indignat amb la conducta de la presidenta Mora que ha actuat de forma traïdora i ha introduït una modificació inesperada, sense consens i sense justificació que implicarà una despesa exagerada d'1,5 milions d'euros pels costos d'enderrocar els ponts de Rafal Rubí i l'Argentina.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00