Sábado, 27 de Febrero de 2021

Otras localidades

EMPRESES MERAVELLOSES

Grup Solric i Núria Barcelona, mirant endavant

Aquesta és l'actitud amb la que ambdues empreses han obert portes aquests dies. Ambdues ho fan seguint les mesures de seguretat dictaminades des de sanitat i amb l'esperança de que poc a poc la gent tornarà a fer cap als seus respectius negocis.

Logos de les Empreses Meravelloses amb les que parlem

Logos de les Empreses Meravelloses amb les que parlem / Jordi Cartañá

 

“Obrim avui divendres a la tarda!” ha exclamat content en Roberto Iserte, director comercial del restaurant Solric a la Via Augusta de Tarragona i de la Alta Taberna Solric de la Plaça de la Font. Obren portes despres de dos mesos tancats, amb les neveres plenes, amb la incertesa del que vindrà però amb l’escalf dels clients que ja els truquen.

Núria Barcelona, de Fisioteràpia Núria Barcelona, al 78 de la Rambla Nova, ens explica que va obrir portes el passat 4 de maig i assenyala que va haver d’adquirir els EPI’s a preu d’or durant les primeres setmanes de confinament. Amb tot se sent segura pel fet que els seus clients, ja la coneixen de fa 10 anys i perquè poc a poc es van incorporant al programa de visites del centre. Una Núria que no ha deixat d’atendre’ls on line durant les setmanes de confinament.

Ambdós es mostren esperançats per comptar amb una clientela que ja els coneix però lamenten el poc suport de les grans administracions amb tot el que està passant.

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?