Hoy por Hoy Reus
Actualidad
Esports

Torna l'activitat roig-i-negra

El Reus Deportiu reprèn l'activitat després d'haver perdut un 20% de la massa social durant el confinament. A més, la directiva i la direcció esportiva del club, té molta feina avançada per la pròxima temporada pel que fa a l'hoquei patins: la primera plantilla ja està tancada.

Reus

El Reus Deportiu reprèn l’activitat després d’haver perdut un 20% de la massa social durant el confinament. L’entitat roig-i-negra treballa per obrir les piscines la setmana vinent després d’haver començat ja a impartir classes dirigides. Ho fan a la part exterior de les instal·lacions, amb reserva prèvia i amb la distància de seguretat obligatòria. Les primeres activitats van iniciar-se la setmana passada amb l’arribada de la fase 1 però la pluja va provocar que moltes classes no poguessin dur-se a terme.

Ara, esperen que amb el bon temps i el retorn del servei de piscines previst per la setmana vinent, puguin començar a tornar a tenir activitat regular. El Reus també treballa per que aquest estiu tornin els casals esportius, una de les activitats estrella de l’entitat, tal com explica Mònica Balsells, presidenta del club.

Una part important de la plantilla del club continua immersa en un ERTO, tot i que està previst que es vagin reincorporant progressivament a la feina amb el retorn de l’activitat.

Tancada la primera plantilla: Raül Marín torna a casa

La directiva i la direcció esportiva del club, té molta feina avançada per la pròxima temporada pel que fa a l’hoquei patins: la primera plantilla ja està tancada. De fet, tal com apunta la mateixa presidenta, ja ho estava abans de l’aturada pel COVID-19: les baixes de César Carballeira i Tiago Rafael ja tenen substituts. Tot i que volen esperar a que la situació es normalitzi per a presentar els fitxatges, Balsells ha confirmat als micròfons de Ràdio Reus la tornada del reusenc Raül Marín després de dues temporades a l’Sporting de Lisboa.

El club també segueix lluitant perquè la temporada es declari nul·la després que la federació designés el Barça com a campió. Els roig-i-negres creuen que si no s’ha jugat el playoff que preveia enguany l’OK Lliga, no hi pot haver campió ni descensos.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00