Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Sociedad
Ecología

El GOB demana recipients per llençar els guants de protecció

Els ecologistes denuncien que s'estan convertint en residus que acaben a la mar i contaminen

Els guants de plàstic utilitzats es poden convertir en perillosos residus contaminants. / GOB Menorca

Mahón

El grup ecologista GOB demana que qualsevol local que distribueixi guants de protecció hauria de disposar obligatòriament d'un recipient a prova de vent, que impedeixi que aquests plàstics volin sense control. Els ecologistes denuncien que ja es veuen guants al mar de Menorca ja que som a una illa on el vent no és estrany.

El GOB fa una crida per a que tots els establiments es dotin d'algun recipient on dipositar els guants que no s'hagin de tornar usar, però que impedeixi que puguin sortir volant quan fa una mica de vent. Qualsevol sistema amb una obertura controlada pot servir. Es poden trobar recipients al mercat o es poden preparar de fabricació pròpia. Els guants s'han de poder dipositar sense tocar el recipient amb les mans.

Pel GOB, observar les recomanacions sanitàries en aquest temps de pandèmia és una responsabilitat important, però impedir que el plàstic es descontroli i arribi al medi natural, també.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00