Sociedad
Coronavirus Covid-19

Bons per reactivar l'economia local

Els reusencs podran adquirir un xec per 20 euros que els permetrà gastar-ne 30 en comerços i restaurants de la ciutat.

L'ajuntament de Reus destinarà 400.000€ a la reactivació econòmica de la ciutat. / ACN

Reus

L'Ajuntament de Reus destina 400.000€ a bons per reactivar l'economia local: els reusencs podran adquirir un xec per 20€ que els permetrà gastar-ne 30 en comerços i restaurants de la ciutat, i en podran adquirir dos per persona com a màxim. Els deu euros de diferència són els que vindran del pressupost municipal.

No s'ha detallat, encara, quins productes es podran comprar amb aquests bons però aniran destinats a establiments de comerç al detall, serveis i hostaleria.

Més iniciatives

És una de les mesures que destaquen en el Pla de Reactivació Econòmica i Social de la ciutat. Aquest dimarts s'han començat a desgranar algunes de les propostes que el govern vol que siguin efectives en un període de dos mesos. Altres aspectes que preveu aquest pla és reduir l'atur de forma directa, contractant a persones aturades i sense cap mena d'ingressos, o formant a treballadors de sectors afectats directament per l'aturada.

Un dels altres sectors econòmics que es vol ajudar de manera directa és el de la construcció, incrementant també el parc d'habitatge de lloguer social de la ciutat.

Pel que fa al turisme, l'estratègia anirà variant en funció de les fases de la desescalada: al mes de juny es destinaran els esforços al públic local i al turisme de proximitat. Durant la segona fase, entre juliol i agost, es buscaran visitants de la resta de Catalunya i l'Estat.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad